HTML

Linkblog

Spici Kazár ellen

2007.12.28. 13:15 :: adam_xs

Pacotti Motorsport Szilveszter Team

Szilveszter Rali előzetes

2007. december 29.

 

#2 Spitzmüller Csaba–Mammut Team

Mitsubishi Lancer Evo IX

#25 Kazár Miklós–Dallos Ferenc

Mitsubishi Lancer Evo IX

 

Spici Kazár ellen


 

Első alkalommal fordul elő, hogy az Országos Rali Bajnokságban együtt versenyző Spitzmüller Csaba és Kazár Miklós egymás ellen fognak vívni. A Pacotti Motorsport párosa most két Evo IX-es Mitsubishivel méri össze tudását. Kazár Miklósnak Dallos Ferenc fog navigálni, míg Spici a csapat kiemelt partnere, a Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ képviselőit fogja beavatni a raliversenyzés világába.

 

Spitzmüller Csaba: – Nehéz helyzetben vagyok, az biztos. Egy részről a partnereink előtt is bizonyítanom kell, másrészről (Kazár) Mikivel is fel kell vennem a versenyt. Komolyra fordítva a szót, nagyon örülök neki, hogy így a két versenyszezon között autóba ülhetek. Annak meg kimondottan örülök, hogy négy olyan navigátorom lesz, akik most ismerkednek meg a versenyzés szépségeivel, és ebben én is segíthetek nekik. Mikivel a verseny egy kicsit egyenlőtlen lesz, hiszen ő A-s motorral versenyez majd, én pedig N-essel. És hát azt sem szabad elfelejteni, hogy Miki nagyon jó pilóta, nem véletlenül nyerte ő az elmúlt három évben a versenyt. Mi mindenképpen jól fogjuk érezni magunkat, bízom benne, hogy a szurkolók is.

 

Kazár Miklós: – Ugyanabban a felállásban indulunk a Szilveszter Ralin is, mint a Mikulás Ralin. Dallos Feri nagyon jól oldotta meg a navigátori feladatokat, ezért nem is volt kérdés, hogy ki fog navigálni. Az autó is maradt az Evo IX-es, ami nagyon megtetszett a Mikulás Ralin. A pálya ugyanaz, mint ami tavaly volt. A pályabejárás alatt fel volt sózva, de azt szerintem senki sem tudja megmondani, hogy holnap reggel milyen állapotban lesz. Hét órakor van a rajt, úgyhogy akár még fagyhat is. Az elmúlt három évben én nyertem a versenyt. Az idén úgy érzem, kicsit nehezebb dolgom lesz. Bár most is a licenc nélküli versenyzők számára írják ki az abszolút étékelést, ezért Spicivel hivatalosan nem is tudunk versenyezni, de azért biztosan figyeljük majd egymás idejét. Szeretnénk jól érezni magunkat a versenyen és szeretnénk, ha szurkolók is jól éreznék magukat.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pacotti.blog.hu/api/trackback/id/tr74277292
süti beállítások módosítása