HTML

Linkblog

Minden megváltozott

2008.04.03. 10:23 :: adam_xs

Pacotti Motorsport

2008. április 3.

Czél Péter–Szőke Tamás, Mitsubishi Lancer Evo IX
 

Minden megváltozott



 

Új navigátorral, új autóval és új csapatban áll rajthoz az idén Czél Péter. A navigátorülést Szőke Tamás foglalhatja majd el, a versenyautó három evolúciós lépcsőt ugorva Evo VI-os Mitsubishiből Evo IX-es lett, míg a csapat, az újonnan alakult Hell Racing Team.

Czél Péter: Tavalyhoz képest minden megváltozott. Új navigátorral, új csapatban és új autóval versenyezhetek. Először is nagyon nagy megtiszteltetés a számomra, hogy beválogattak a Hell Racing Teambe és Spiciék (Spitzmüller–Kazár páros) mellett én képviselhetem a csapatot.
– Az idén új navigátorral, Szőke Tamással állok rajthoz. Tamásnak ez lesz az első szezonja a raliban, amire nagyon komolyan készül. Szeretném megköszönni tavalyi navigátorom, Dienes Babszi kiváló munkáját és hogy segített (Szőke) Tamásnak is a navigálás rejtelmeinek elsajátításában.
– Az autónk is megújult. A tavalyi Evo VI-os technikát egy kilencesre cseréltünk, ami sokkal versenyképesebb, mint az elődje volt. Ezért is tekintünk nagy várakozással az első verseny elé.
– Az N csoportos mezőny az idén is nagyon erős lesz. Sokan vagyunk a kategóriában, ezért az első versenyen egy tisztes pontszerző helyezéssel elégedettek lennénk.
– Nagyon nagy öröm a számomra, hogy csapattársaim, Spici és Kazár Miki újra egy ilyen nagyon komoly technikával versenyezhetnek. Kívánom, hogy a tudásukhoz méltó eredménnyel zárják az Eger Ralit.

komment

Címkék: eger 2008 czel

A bejegyzés trackback címe:

https://pacotti.blog.hu/api/trackback/id/tr82409058
süti beállítások módosítása