HTML

Linkblog

Spici a lehetőséghez mérten nyerni szeretne

2008.05.05. 17:28 :: adam_xs

Pacotti Motorsport
Hell Racing Team

Spitzmüller Csaba–Kazár Miklós, Mitsubishi Lancer WRC
 

Spici a lehetőséghez mérten nyerni szeretne



 

Első alkalommal versenyezhet Spitzmüller Csaba és Kazár Miklós hazai közönség előtt a Mitsubishi Lancer WRC-vel. Spici a korábbi évek miskolci pechszériáját azzal próbálja megtörni, hogy nem minden áron akar az élen végezni, csak a lehetőségekhez mérten akar nyerni.



Spitzmüller Csaba: – Nagyon készülünk a hazai futamunkra. Tulajdonképpen, amióta WRC-vel versenyzünk, nem tudtunk Miskolcon úgy rajthoz állni, hogy az autó is ütőképes legyen és én is ismerjem. Most tökéletes a hátterünk, úgyhogy ha nem jön közbe valami technikai hiba, akkor minden adott a jó szerepléshez.
– Hazai közönség előtt természetesen a győzelem lenne a legjobb eredmény, de nem szeretnénk túlvállalni magunkat. Volt olyan Miskolc Rali, amit azért buktunk el, mert mindenáron nyerni akartunk. Ezért most csak a lehetőségekhez mérten szeretnénk nyerni. Ha úgy jön ki a lépés, egy dobogós helyezést nem fogunk kockáztatni, mert a bajnokság a legfontosabb és minden egyes pont számít az idén.
– Kedden voltunk tesztelni. Az autó nagyon jó lett. A mérnökünk a hétvégén máshol lesz versenyen, de kedden azért elrepült Magyarországra, hogy beállítsa az autónkat. Fantasztikus érzés ilyen háttérrel és ilyen profi körülmények között dolgozni.
– A versenyen nem tudom, hogy mennyire lesz lehetőségünk látványosan autózni, de a prológon mindent megteszünk, hogy a szurkolók is jól érezzék magukat.


Kazár Miklós: – Nagyon fontos verseny számunkra a Szemerey Transport–Miskolc Rali. Nagyon sok partnerünk van a térségben, és nagyok sokan segítenek, szurkolnak nekünk Miskolcon.
– Éppen ezért szeretnénk nagyon jól szerepelni. Spici egy kicsit óvatos az eredménnyel kapcsolatban, én viszont nyerni szeretnék. Várjuk a szurkolókat a salakpályára. Mindenki gyűjtse az üres Helles dobozokat, mert értékes ereklyéket tudnak érte vásárolni. Fő a környezetvédelem!
– – Kicsit kevesebbet tudtunk tréningezni a nászutam miatt, de elég lesz. Én nagyon jó versenyre számítok. Remélem a szurkolóknak sem fogunk csalódást okozni.


komment

Címkék: miskolc 2008 spici

A bejegyzés trackback címe:

https://pacotti.blog.hu/api/trackback/id/tr98455246
süti beállítások módosítása